AquaKing Redlabel Basic Combi 20/25 – Incl. filtermateriaal

3,795.00 (incl. BTW)

Beschikbaar via nabestelling

De levertijd van dit product is 2 dagen
U kunt dit product alleen afhalen
Artikelnummer: F2010004-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

AquaKing Redlabel Basic Combi 20/25 – incl. filtermateriaal (New 2022)

Het RedLabel Basic Combi serie is geschikt voor een flow tot 100 m3. Het combifilter combineert een drum- en moving bed filter in een compacte behuizing. Het drumfilter is een mechanisch voorfilter dat op een eenvoudige manier zeer fijne vervuiling (tot 120 micron) uit een waterstroom filtert. Het filter bestaat uit zeer hoogwaardige materialen zoals RVS en polypropyleen (PP) en heeft tot doel om op een eenvoudige en betrouwbare manier een perfecte waterkwaliteit te waarborgen. Het moving bed filter is een biologische filter en na verwijdering van het grove vuil door het drumfilter komt het water terecht in dit biologische filter. Hier worden schadelijke stoffen als ammonia en nitriet door bacteriën omgezet naar het onschadelijke nitraat.

RedLabel Basic Combi Filters bieden een hoogwaardig en zeer compleet filtersysteem tegen de best mogelijke prijs. Deze RedLabel filters zijn standaard voorzien van een aantal unieke extra’s. Zo is de Basic Combi filter uitgerust met een ingebouwde spoelpomp. Dit resulteert in minder geluidsoverlast, een kleinere inbouwruimte en efficiënter functioneren van het drumfilter. Het filter is standaard voorzien van een inbouw UVC unit met een 40 Watt amalgaam lamp. Deze unit draagt zorg voor kraakhelder vijverwater door het vernietigen van algen, bacteriën en schimmels. Hiermee kan UV apparatuur in uw leidingsysteem komen te vervallen wat een optimale doorstroming bevordert.

RedLabel Basic Combi Filter is ontworpen om vijvers tot een inhoud van maar liefst 200m3 te ontdoen van vervuiling. Een drumfilter voorziet in de mechanische filtratie van een vijversysteem. Om zo compact mogelijk ook te voorzien in de noodzakelijke biologische filtratie is de Combi drumfilter Basic ontworpen. De hierboven beschreven drumfilter Basic is in dit model uitgebreid met een bewegend bedfilter.

Specificaties:

Afmetingen L x B x H: 1400 x 1060 x 750 mm.
Paneel afmeting en screen: 400 x 400 mm.
Maaswijdte screen: 120 micron.
Maximale doorstroming: 25.000 liter.
Maximale inhoud vijver: 50.000 liter.
Maximale inhoud koivijver: 25.000 liter.
Inlaat: 3 x 110 mm.
Uitlaat: 2 x 110 mm.
Spoelpomp: Intern Q800103.
UVC Inbouwunit: 40 watt Inox.
Luchtvoorziening: 2 x 50 x 300 mm.
Filtermedia: 50 liter bwb HEL-X.

Extra informatie

Gewicht 125 kg

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AquaKing Redlabel Basic Combi 20/25 – Incl. filtermateriaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *