Aquaking Redlabel inbouw UVC Filter 80W High-Output

299.95 (incl. BTW)

Beschikbaar via nabestelling

De levertijd van dit product is 1 dagen
Artikelnummer: F1050057 Categorieën: , ,

Beschrijving

AQUAKING RED LABEL UVC.

De Aquaking Red Label UVC zorgt voor kristalhelder water en draagt bij aan de gezondheid van uw vijvervissen.
De Philips T5 UVC lamp levert een UV-C korte golf straling met een piek golflengte van 253,7 nm. Deze hoge stralingsdosis zorgt voor het doden van schimmels, bacteriën en ziektekiemen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Zweefalgen worden door de UV-C straling vernietigd waardoor kraakhelder vijverwater ontstaat. Chloor en overige chemicaliën worden tot wel 80% gereduceerd.

De Inbouw UVC filter.
In plaats van een UVC filter in uw leidingwerk op te nemen is het mogelijk een UVC in uw filter te bouwen. Wij adviseren hiervoor de Red Label UVC High-Output module. Door de hoge kwaliteit en korte inbouwlengte is deze UVC filter op vrijwel elke filter toepasbaar. Deze unit is voorzien van een 40 Watt H-O lamp die door de hoge opbrengst voor de meeste vijvers ruim toereikend is. Heeft u een grotere vijver dan kunt u kiezen voor een 80 Watt uitvoering. Door de
lengte van een 80 Watt lamp is deze niet in elke filtersysteem te plaatsen. De keuze voor 2 units van 40 Watt is dan een verstandige. Daarnaast heeft u bij twee kleinere units back-up bij storingen en kunt u een unit uitschakelen in periodes dat 1 lamp toereikend is.

Specificaties

Type
UVC 80 Watt
Max. flow
20m3/h
Maximale vijverinhoud
70.000 liter
Maximale druk
2 bar
UVC lamp
80 Watt T5 PHILIPS
Geproduceerd
Nederland
Garantie
2 jaar volledig

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aquaking Redlabel inbouw UVC Filter 80W High-Output” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *