Skip to main content
search
0

Ons nieuwe project in Rockanje is afgerond, een natuurvijver van maar liefst 150.000L. Nadat deze door de eigenaar was uitgebaggerd kwam er voor 20 jaar aan slib uit en was de bodem weer van klei en 150 cm diep. Hij wilde het deze keer echter gelijk goed aanpakken en daarom hebben wij een Red Label trommelfilter geplaatst, de Basic Combi 50/60 Plus. Gevoed door 4 x Red Label 20000L pompen kan deze gigant in 2 uur tijd de hele vijver verwerken. Als luchtpomp gebruiken we eigenlijk altijd luchtpompen van het merk Secoh, omdat deze energie zuinig zijn, lang mee gaan en met een hoge druk.

Het was gelukkig goed weer en binnen 1 week waren alle leidingen gelegd, filter en afdak geplaatst, waarbij er zelfs 2 x 110MM buis onder een weg door is gegraven. Al met al een mooi project en een blije eigenaar.

Bekijk hier het mooie eindresultaat. Heeft u ook interesse in een vrijblijvende offerte voor uw vijver, wij komen dan graag langs om te kijken naar de mogelijkheden. Tegenwoordig leveren wij ook de filters op lease basis, neem contact met ons op via info@vijvergroothandel.com of 085- 06 05 201 voor de voorwaarden.

Leave a Reply

Close Menu
De waardering van www.visvoergroothandel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 731 reviews.