Firestone PondGard EPDM Vijverfolie 1.0 mm – 4 x 5 Mtr

299.95 (incl. BTW)

Beschikbaar via nabestelling

De levertijd van dit product is 2 dagen
Artikelnummer: Firestone 4x5 Categorieën: , ,

Beschrijving

Firestone Pond Gard EPDM Vijverfolie

Firestone PondGard EPDM is speciaal ontworpen voor de professionele installateur. Gebruik PondGard EPDM om de meest prachtige en decoratieve vijvers waterdicht te maken zoals kunstmatige meren, waterpartijen, siervijvers, spiegelvijvers, waterlopen, watervallen, fonteinen en zwemvijvers.

Uitzonderlijke levensduur

PondGard EPDM is een waterdichte folie gemaakt uit synthetisch EPDM rubber van hoge kwaliteit die bestand is tegen de tand des tijds. Dankzij de uitstekende bestendigheid tegen UV-stralen, hoge temperaturen, oxidatie en vriestemperaturen behoudt het zijn mechanische kenmerken door de jaren heen, ook als de folie aan moeilijke weersomstandigheden wordt blootgesteld. Projecten die ruim 40 jaar geleden werden geïnstalleerd, zijn nog altijd functioneel en het ultieme bewijs van het duurzame karakter.

Flexibel en elastisch

PondGard EPDM is uitermate geschikt voor allerhande ondergronden. Ontwerpers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten; de vijverfolie is flexibel, hoe complex de ondergrond ook is. Dé garantie voor een optimaal esthetisch resultaat.

Robuust

PondGard EPDM is een robuuste vijverfolie met een dikte van 1,0 mm en beschikt over mechanische kenmerken die perfect tegemoetkomen aan de moeilijkheden die de opslag van water kan veroorzaken. Dankzij zijn elasticiteit (> 300 %) en flexibiliteit (zelfs bij -45 °C) kan de folie zich aanpassen aan de onvermijdelijke bewegingen van de draagconstructie en de oneffenheden in de ondergrond (uitstekende ponsweerstand) en dat tijdens de volledige levensduur.

Snelle en eenvoudige plaatsing

De installatie en montage van de PondGard EPDM folie zijn uiterst eenvoudig en garanderen een perfecte afwerking. Dankzij de Firestone accessoires en de flexibiliteit van de folie kunnen zelfs de moeilijkste details worden afgedicht. Er is geen machine vereist en het aantal naden blijft beperkt ondanks de grote afmetingen van de panelen (van 93 m² tot 930 m²). Als dit nodig blijkt, is het zelfs mogelijk om de Firestone PondGard EPDM-membranen vele jaren later nog opnieuw te gebruiken bij een aanpassing of reparatie van de vijver.

Milieuvriendelijk

Dankzij de chemische inertie en de hoge weerstand tegen algen en micro-organismen laat de PondGard EPDM folie geen chemicaliën vrij in de natuur. Testen uitgevoerd door het Britse Water Research Centre (WRc) hebben aangetoond dat de vijverfolie compatibel is met de fauna in en rondom de vijver.

Hoe kan ik de juiste maat uitrekenen?

U meet de volgende maten op:

De breedte van uw vijver + 2 x de diepte + 2 x 50 cm overlap
De lengte van uw vijver + 2 x de diepte + 2 x 50 cm overlap

Tip: Voor een lange levensduur maak dan gebruik van veiligheidsvlies voor onder de folie te leggen.

LET OP DAT VIJVERFOLIE NOOIT RETOUR GENOMEN WORDT!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Firestone PondGard EPDM Vijverfolie 1.0 mm – 4 x 5 Mtr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *